• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Vakkundige service, engineering en eigen werkplaats
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Cilinders

Cilinders

NIEUW bij Hydrauliek24! Stel nu makkelijk en snel je gewenste cilinder samen in onze unieke hydrauliek cilinder generator!Hydrauliek Cilinders

Vaak wordt de waarde van hydraulische cilinders onderschat. Deze cilinders zijn onmisbaar geworden in de moderne wereld. Alles wat wordt opgetild, geduwd, getrokken, gegraven, verpletterd, geboord of gesorteerd wordt mogelijk gemaakt door een vrachtwagen, kraan, bulldozer of tractor met behulp van een hydraulische cilinder. 

De hoeveelheid kracht die een cilinder kan generen is verbazingwekkend. Dit effect komt doordat een hydraulische cilinders bestaat uit een huis  waarin een zuiger verbonden met een zuigerstang heen en weer beweegt. De cilinderbodem sluit het huis aan de onderzijde met eventueel een bevestiging waar aan de andere zijde de zuigerstand uit het huis komt en deze wordt in de deksel afgedicht. Door hydraulische vloeistof (hydraulische olie) onder lage druk aan één zijde de cilinder in te pompen gaat de zuigerstand lineair bewegen waardoor deze een grote kracht kan overbrengen. Die vloeistof zal daarna afgevoerd worden van het compartiment aan de andere zijde van de zuiger. Op deze manier kan een hydraulische cilinder drukken en trekken. 

Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende cilinders nodig. Het aanbod van cilinders is dan ook enorm. Door middel van een aantal van onze blogartikelen bieden wij hulp bij het berekenen van belangrijke benodigde specificaties zoals het berekenen van drukkracht en trekkracht voor hydrauliek cilinders. Ook is het belangrijk om bezwijking van de cilinder te voorkomen. Hoe je de knikbelasting kan bepalen kan je lezen in deze blog.
 

Aanbod

Voor enkelwerkende hydrauliekcilinders,  dubbelwerkende hydraulische cilinders, telescoopcilinders en nog vele andere soorten hydrauliekcilinders bent u bij Hydrauliek24 aan het goede adres. Hydraulische cilinderWij hebben een ruim aanbod hydraulische cilinders. Daarnaast garanderen wij de laagste prijs hydraulische cilinders tegen hoogwaardige kwaliteit.
 

Zit uw hydraulische cilinder er niet tussen? 

Kunt u de hydrauliek cilinder die u zoekt niet vinden? Neem dan contact met ons op. Hydrauliek24 kan u van vrijwel alle soorten hydraulische cilinders voorzien. 
 

Deskundig advies voor uw hydraulische cilinder

Hydrauliek24 heeft naast de webshop een eigen werkplaats met engineers. Met jarenlange ervaring in hydrauliek is geen uitdaging te groot voor onze engineers en bent u verzekerd van deskundig advies. Wilt u weten welke hydraulische cilinder u precies nodig heeft? Heeft u vragen over de werking van een hydraulische cilinder? Of heeft u een ander hydraulisch vraagstuk? Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Wij helpen u graag verder.