• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Vakkundige service, engineering en eigen werkplaats
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Terug naar home

Maritieme hydrauliek

Hydrauliek onderdelen en systemen worden veel gebruikt en toegepast in de maritieme sector. Deze sector bestaat uiteraard uit verschillende subsectoren zoals de scheepvaart en de offshore industrie. Hydrauliek is vooral populair in de maritieme wereld omdat het de mogelijkheid biedt om op een zeer efficiënte manier zowel grote lineaire als roterende krachten en koppels over te brengen.

Veelvoorkomende producten zijn powerpacks en cilinders. Door het toepassen van hydraulische componenten zoals bijvoorbeeld cilinders en/of hydrauliek powerpacks kunnen bepaalde handelingen eenvoudig worden uitgevoerd op een jacht, schip of boot. Onder deze handelingen vallen bijvoorbeeld de bediening van liften, kranen, lieren, stabilisatoren, kleppen, deuren en overige besturingen. Ook andere hydrauliek componenten zoals hydrauliek slangen, koppelingen, stuurventielen en hydromotoren worden veel gebruikt.

Maritieme hydrauliek op maat

Het is tevens mogelijk om door de specialisten van Hydrauliek24 een op maat gemaakt hydraulisch systeem te laten ontwerpen voor een specifieke handeling. Heeft u speciale wensen voor een complex vraagstuk en wilt u weten of wat er mogelijk is? Vraag dan een offerte aan of neem direct contact met ons op.