• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Vakkundige service, engineering en eigen werkplaats
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Terug naar home

Offshore hydrauliek

In de offshore industrie wordt veel gebruikt gemaakt van hydraulische systemen voor bepaalde specifieke machines en toepassingen. Naast het het ontwikkelen en assembleren van complete hydraulische systemen zijn wij uiteraard ook gespecialiseerd in het leveren van losse hydraulische componenten.

Van een op maat ontworpen hydraulische installatie voor een boorplatform tot cilinders met extra hoge werkdruk, bij Hydrauliek24 hebben wij alle mogelijkheden beschikbaar om met een oplossing te komen voor uw hydraulische vraagstuk. Zowel de componten als de systemen voldoen aan de strenge eisen en voowaarden die gelden in de offshore industrie. Hieronder vallen onder meer veiligheid en de (lange) levensduur die wij garanderen bij de producten van Hydrauliek24.

Custom offshore projecten
Naast onze voorraad producten en standaard powerpacks richten we ons ook op maatwerk projecten. Voor elk hydraulisch vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Van het ontwerpen tot assembleren en installeren. Heeft u een specifieke situatie en zoekt u hiervoor een maatwerkoplossing? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.