• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Vakkundige service, engineering en eigen werkplaats
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Terug naar home

Wegenbouw hydrauliek

De wegenbouw is een belangrijke subcategorie binnen de algemene bouwsector. Het woord infratechniek wordt ook vaak gebruikt om deze subcategorie aan te duiden. Hydrauliek onderdelen zijn vaak cruciaal voor de werking van voertuigen en machines die hierbij worden gebruikt. Van het aanleggen van afwateringsleidingen tot het asfalteren, voor al deze werkzaamheden is de wegenbouwsector afhankelijk van hydrauliek.

Graafmachines, bulldozers en vrachtwagens zijn slechts een kleine greep uit de vele voertuigen die worden gebruikt bij het aanleggen van wegen. Naast het leveren van hydraulische componenten zoals cilinders, hydrauliek pompen en hydromotoren voor deze machines en voertuigen die in de wegenbouw worden toegepast bieden wij ook de mogelijkheid voor het ontwerpen van unieke maatwerk hydrauliek units voor specifieke handelingen. 

Bij Hydrauliek24 hebben wij de ervaring, expertise en technische kennis voor het samenstellen van de juiste componenten en/of maatwerk units voor elke gewenste situatie. Op onze projecten pagina zijn een aantal recente voorbeelden te vinden van custom hydrauliek units die zijn ontworpen voor de wegenbouwsector in binnen- en buitenland. Heeft u ook een hydraulische oplossing nodig voor een specifieke toepassing? Neem dan direct contact met ons op. Samen gaan we dan kijken wat er mogelijk is.