• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Vakkundige service, engineering en eigen werkplaats
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Powerpacks

Powerpacks

NIEUW bij Hydrauliek24! Stel nu makkelijk en snel je gewenste powerpack samen in onze unieke hydrauliek powerpack generator!Hydrauliek powerpack / mini powerpack

Hydraulische powerpacks

Wat is een hydraulische powerpack? Simpel gezegd: een powerpack is een zelfstandige krachtbron die wordt gebruikt voor het aandrijven van hydraulische systemen. Dit in tegenstelling tot de ingebouwde aggregaten bij hydraulische machines. 

Met behulp van vloeistof om energie van de ene locatie naar de andere over te brengen, kunnen hydraulische krachtbronnen enorme hoeveelheden oliestroom genereren die dan weer worden gebruikt om hydraulische machines aan te drijven. Hydraulisch aangedreven powerpacks bieden zodoende de perfecte ondersteuning bij bijvoorbeeld zwaar tillen of herhaalde gerichte handelingen.

Een powerpack bestaat hoofdzakelijk uit een motor, een reservoir en een hydraulische pomp. De motor van een powerpack heeft een vrij simpele functie. De motor is er om de pomp in werking te stellen. Deze pomp heeft echter meerdere functies. Ten eerste werkt het als een vacuüm voor de pompinlaat en door de luchtdruk wordt vloeistof uit het reservoir via de leiding waar de vloeistof binnenkomt naar de pomp gedwongen. Vervolgens wordt de vloeistof naar de pomp ‘uitlaat’ gevoerd en in het hydraulische systeem gepompt. 

Deze belangrijke componenten worden natuurlijk verbonden en aangevoerd door leidingen. Zo zijn er toevoerleidingen die de vloeistoffen onder druk naar de pomp voeren en de ontluchtingsleiding die de druk verminderen tussen de pomp en de kleppen. 

Hydraulische powerpacks op maat voor uw toepassing!

Voor hydraulische powerpacks, ook wel hydraulische aggregaten, in alle soorten en maten is Hydrauliek24 uw vertrouwde adres. De hydraulische powerpacks zijn leverbaar in verschillende maten, uitvoeringen, aandrijvingen en voor verschillende toepassingen. Hydrauliek24 heeft diverse powerpacks met een benzinemotor, dieselmotor en elektromotor in het assortiment.

Advies van specialisten

Hydrauliek24.nl is niet alleen een webshop. We zijn specialisten in hydrauliek. We hebben een eigen werkplaats en engineers met jaren ervaring die u graag helpen bij het kiezen van de juiste powerpack. Veel powerpacks kunnen we uit voorraad bouwen of leveren. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Wij helpen u graag verder.