• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Vakkundige service, engineering en eigen werkplaats
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Voordelen voor onze vaste klanten

Voordelen voor onze vaste klanten

Kies voor Hydrauliek24

✓ Korting ontvangen bij een zakelijk account
✓ Klantbeoordeling 9,1 op Kiyoh
✓ Direct contact met hydrauliek specialisten


Bij Hydrauliek24 waarderen wij onze klanten en proberen wij terugkerende klanten uiteraard zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen wij door een aantal extra's te bieden voor klanten die vaker dan 1x een bestelling plaatsen in onze webshop. Indien je als klant vaker bestelt bij Hydrauliek24 krijg je kortingen op onze producten. Om deze kortingen te krijgen moet je wel een account aanmaken en de producten bestellen via je account. Een account aanmaken kan hier.

Hoe werkt het?

Maak een account aan via bovenstaande link. Via je account heb je naast kortingen nog meer handige extra's. Je kan hier namelijk al  je bestellingen, facturen en offertes terugvinden. Tevens kan je hier een verlanglijstje maken met al je favoriete producten zodat je niet eerst de webshop hoeft te doorzoeken,  maar direct tussen je favoriete producten kan kijken in je account.

Kortingen

Onze vaste klanten krijgen kortingen op bestellingen. Dit wordt bepaald naar aanleiding van het aantal orders per jaar en de orderwaarde van deze bestellingen. Tevens kijken we naar de soorten producten die onze klanten bestellen. Op deze gegevens baseren we de percentages kortingen die onze terugkerende klanten krijgen. Die kortingen worden ingesteld op het account van de klant en worden automatisch van de standaard prijs afgehaald tijdens het bestellen. Na het inloggen op het account worden dan ook direct de speciale prijzen per product weergeven op de site waar de korting dus al van af is.
 

Maak hier nu direct een account aan!