• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Vakkundige service, engineering en eigen werkplaats
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Bosch Rexroth hydraulische pompen nieuw bij Hydrauliek24.nl

Bosch Rexroth hydraulische pompen nieuw bij Hydrauliek24.nl

Bosch Rexroth hydraulische pompen nieuw bij Hydrauliek24.nl De compromisloze kwaliteit van Bosch Rexroth is bij iedereen bekend. Speciaal voor bedrijfskritische en zware toepassingen hebben we daarom ook deze tandwielpompen opgenomen in ons assortiment. Uiteraard zijn ze vervaardigd van de beste materialen volgens de strengste normen zoals je van een topmerk verwacht.
Bosch Rexroth hydraulische tandwielpompen

 

Vervanging van uw Bosch pomp

Heeft uw pomp na jaren trouwe dienst de geest gegeven dan hebben wij een originele nieuwe pomp voor u. Maar ook als u op zoek bent naar een vervangend alternatief voor een Bosch dan kunnen wij u daarbij helpen. Zo hebben wij ook de pompen van Casappa en ons eigen merk Hydropack zodat we voor elk budget een passende oplossing kunnen bieden.

Waarom een Bosch pomp

Deze hydrauliek pompen zijn geschikt voor de zwaardere toepassingen waarbij hij de hele dag door wordt gebruikt. Ook wanneer deze een bedrijfskritisch onderdeel is van uw bedrijf en downtime onacceptabel is dan adviseren we u voor deze te kiezen. En hoewel je natuurlijk nooit honderd procent zekerheid hebt komt dit het dichtste in de buurt. Als de hoogte van de investering een belangrijke factor is dan adviseren we om een van onze alternatieven te overwegen. 

  Martin     22-09-2017 11:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.